Aina Vega entrevista a Víctor Jiménez pel digital cultural “El Nuvol”

Víctor Jiménez Díaz debutará en el Théâtre des Champs-Élysées de París como Medoro del Orlando Furioso de Vivaldi, bajo la dirección de Jean-Claude Malgoire.
5 abril, 2016
Víctor Jiménez Díaz será Tullio en el Arminio Handeliano producido por Parnassus para OperaRara en Cracovia.
23 enero, 2017

© El Nuvol | Fotgrafía Aina Vega

Víctor Jiménez: “Per cantar sobre la vida hem de viure” Aina Vega i Rofes. Barcelona. 14.01.2016

IMG_3541

© El Nuvol | Fotgrafía Aina Vega

El proper Sopar Líric del 7 Portes del 22 de gener serà molt especial, perquè en aquesta ocasió podrem gaudir d’un contratenor, una corda més difícil de sentir en directe. Víctor Jiménez ens farà un recorregut per la història dels contratenors passant per Monteverdi, Purcell, Händel, Gluck, Mozart i Rossini.

Als seus 27 anys, el contratenor Víctor Jiménez sorprèn per la maduresa de les seves paraules. El dinar que compartim –una paella parellada de peix- es converteix en un lloc de reflexions sobre la vida d’un cantant d’òpera i sobre els seus anhels i il·lusions. Jiménez va néixer a Barcelona, però s’ha criat a Mataró i ara viu a Argentona, “on em recupero de tanta ciutat”.
Lee la entrevista completa en la web de "El Nuvol"

Comments are closed.